Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123
 Телефони за връзка

0882 / 285 230
 
 
02 / 444 34 54
 
 
Запитване по имейл
Email:
Въпрос за:
Съобщение
В полето по долу напишете числото петнадесет(цифра)
 
 
 Фирмата предлага услуги в София, Бургас и Стара Загора

Контакти

 За връзка с Виктерм:

 Телефони за връзка


 

тел. 0882285230 - дежурен водопроводчик
 
тел.  024443454  -офис в работно време от 8.00 до 19.00 часа в работни дни
 
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - за въпроси и мнения
 
адрес / ж.к. Младост 1 1А -1
 
Страницата е собственост на Гаматерм ООД.
 
 
Принципи 
 
 
По отношение на всеки един от нашите клиенти ние се ръководим от принципа за предоставяне на високо квалифицирани технически професионални услуги, съвети, консултаций и адекватно техническо обслужване с гаранция. Към всеки един клиент търсим и прилагаме индивидуален подход, така че да отговорим най-пълно и точно на очакванията му. 
 
 

Условия за ползване на сайта. Гаранционни условия.

 

Информацията е предоставена от www.vikterm.com може да се променя без предизвестие. www.vikterm.com може по всяко време да променя настоящите Условия и съдържанието на сайта, като прави промени и обновявания по настоящата информация. С настоящото Вие приемате и се съгласявате, че ще спазвате тези Промени и Обновявания, независимо от това дали сте ги прочели или не. www.vikterm.com не поема ангажименти или гаранции по отношение пълнотата или точността на информацията. www.vikterm.com не поема отговорност за пропуски или грешки в или по отношение на информацията или съдържанието на настоящия сайт.

Потребителят има право да избира и поръчва стоки и услуги, представяни от www.vikterm.com. При направа на поръчката Потребителят има право да избере стоките, услугите и количеството им, начинът и сроковете за доставка според предложените на Сайта варианти. По всяко време преди завършването на Поръчката потребителят има право да променя избраните от него стоки и услуги. При направа на поръчка на Сайта потребителят влиза в договорни отношения с www.vikterm.com, касаещи конкретната покупка и покрити от настоящите Общи условия, поръчката се смята за направена след потвърждаване на направената поръчка следвайки инструкциите в Сайта: www.vikterm.com  има правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време без да дължи предварително уведомяване на Потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била посочена на сайта по време на правене на поръчката, независимо дали е по-ниска или по-висока от настоящата. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, www.vikterm.com има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на Потребителя, освен да възстанови сумите платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива. При отказ на поръчка за стока или услуги, по желание на клиента, депозита за тях, не се връща на клиента.

Доставката на поръчаните стоки се извършва по избраният от Потребителя начин и според посочените срокове. www.vikterm.com си запазва правото да удължава или променя посочените срокове с предварителното одобрение от страна на Потребителя. Уредите се доставят от техническо лице на www.vikterm.com,  до адрес, посочен като такъв за доставка, където се извършват и услугите по монтаж, демонтаж и ремонт.

При плащане в брой на поръчаните стоки и услуги Потребителят се задължава да депозира в момента на доставката на www.vikterm.com или на неговият представител, извършващ доставката пълната стойност на доставяната поръчка. Клиента е длъжен да провери цялостта на стоките, материалите, както и качеството на услугите, като прегледа потвърждава с подписа си и собственоръчно написани име и фамилия. При плащане по банков път, Потребителят депозира сума равна на стойността на направената поръчка в банковата сметка на www.vikterm.com, посочена в изпратената проформа фактура и, едва след като депозита бъде потвърден, се доставят поръчаните стоки и услуги и фактура оригинал.
С всяка поръчка за стоки, подлежащи на гаранционно обслужване www.vikterm.com издава надлежна гаранционна карта с данните на стоката и гаранционните срокове, сервизните центрове и гаранционните условия. Гаранционното обслужване се извършва от посочените сервизни центрове, при наличие на пълна документация и комплекта на изделието включваща гаранционна карта с печат и дата, касов бон или фактура и документ за монтажа на стоката.

     Съгласно чл. 50 от ЗЗП, потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в срок от 14 работни дни, от получаване на поръчката в случай, че стоката е във вида, в който е доставена, а именно: оригинален вид и опаковка.

Рекламации за услуги се извършват в 14 дневен срок от датата на изпълнението им. След 14 дневен срок рекламациите се считат за неоснователни.

Гаранциите за стоки и уреди се приемат от съответните гаранционни сервизи, посочени в гаранционната карта на уреда. Разходите свързани с демонтаж, монтаж и транспорт на уреда и стоката, до гаранционният сервиз са за сметка на купувача, а не на www.vikterm.com или гаранционният сервиз посочен в гаранцията на уреда.

www.vikterm.com поема изцяло всички разходи при възникнали повреди и дефекти на самите услуги по демонтаж, монтаж и ремонт, но не и на уредите и стоките с гаранционни карти.

 Всички възникнали спорни въпроси се уреждат съгласно българското законодателство и правните органи и институции на РБ.

Всеки потребител на сайта, се счита за запознат с предлаганите условия, цени на услуги и стоки, както и гаранционните условия. Всички предоставени лични данни са защитени от Закона за защита на личните данни и се употребяват спрямо закона.