Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течеве в банята с термокамера Flir  

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7 vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Демонтаж на радиатори

Демонтаж на радиатори в София

Как се демонтира радиатор? Сваляне на радиатори.

Демонтаж на радиатор е много обширно понятие и различно като труд и необходими инструменти.  За да премините към демонтаж на даден радиатор, трябва първо да източите водата от парната инсталация. Ако парната инсталация е локална източването се осъществява само за вашето жилище, ако обаче парната инсталаация е централна (ТЕЦ), то тогава се източва цялата инсталация, като изпразването на тръбната система на парното се извършва от абонатната станция на сградата или на входа. Някъде радиаторите са правени с два спирателни крана, един на подаващата тръба на радиатора и един секретен кран на изходящата тръба на радиатора. Когато имаме два крана и спрем циркулацията и налягането през радиатора, то демонтажа на радиатора се извършва без източване на цялата система на парното.

След източване на водата от радиатора, следва демонтаж на радиатора от конзолите за монтаж и с това приключвате с демонтажа на радиатора, обаче се оказва, че работата не е свършена докрай. Конзолите стърчат от стената и трябва да се премахнат (извадят или отрежат) и отворите да се запълнят. Друго важно за свършване е затапване на тръбите на парната инсталация. В никакъв случай не трябва да останат, без тапи. Спирателните кранове може да се отворят по невнимание и тогава наводнението ви е в кърпа вързано. 

Друга част от клиентите искат тръбите на парното да се отрежат и да се затапят по-близо до щранга, което налага и навиване на резби на новото място.

Както сами видяхте до тук, демонтаж на радиаторивключва различни дейности, като може дори да включва и извозване и разглобяване на радиатори. Демонтажа на радиатори е на различни цени, в зависимост от желанието и начина на демонтаж на радиатора, както и неговата големина. Демонтаж на радиатори на топлофикация, винаги е свързан с затапване на радиаторите и източване на абонатната.

Ние сме фирма за демонтаж на радиатори, като предлагаме демонтаж на чугунени радиатори, демонтаж на тръби, демонтаж на алуминиеви радиатори и демонтаж на лири за баня. При демонтаж на радиатора издаваме протокол за демонтаж на радиатори и предлагаме на клиента нарязване и извозване на старите тежки радиатори. Ние предлагаме също доставка и смяна на радиатори за София.

Сваляне на радиатори топлофикация с гаранция на изгодна цена.