Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Смяна на подов сифон

Монтаж на подов сифон в София

 Смяна на подов сифон обикновено се има предвид смяна на сифон в баня, мокро помещение, тераса, тоалетна или котелно. Сифон от този род се монтира на пода в помещения където се разлива вода. Сифона събира и отвежда водата към канализацията. Подовите сифони могат да са прави, рогови, точкови или линейни.  Подовият сифон е положен в замазката на банята под плочките на пода. За ад се смени сифона на пода в банята е необходимо да се отворят плочките, да се разкърти замазката за да се достигне сифона и едва тогава да бъде подменен.

Кога се налага смяна на подов сифон?

 За да се предприеме смяна на сифон обикновено причините са две: основен ремонт на канализацията в банята или пробит подов сифон, които налага незабавната му смяна. Откриването на теч от подов сифон се извършва по метода на инфрачервената термография с помощта на термокамера.

 Самата смяна на подов сифон е прецизна и точна работа. Старият сифон трябва да се демонтира и на негово място да се монтира новият сифон. За целта трябва да се отворят плочки или друга подова настилка и хидроизолацията до сифона. Рязането и разкъртването трябва да се извърши под прави ъгли и линии и с точни движения без да се наруши тръбата или останалата част от подовите настилки и хидроизолацията.

 Смяната на подов сифон трябва да гарантира качествено заустване (свързване) на новият сифон към канала, без течове и сълзене. Използват се специални лепила и уплътнения.  Една от най-трудните задачи при подмяна на подов сифон е възстановяване на хиидроизолацията около сифона и подовите настилки, така че да не грози и да привлича вниманието, както и да не променя наклона на отичане на водата.

 Ние предлагаме доставка и смяна на подов сифон, ремонт на баня, отпушване на сифон на баня, смяна на сифон на душ кабина, откриване на теч от сифон на баня, монтаж на сифон за баня, монтаж на сифон с клапа, монтаж на тоалетно казанче, монтаж на тоалетна чиния и други ВиК услуги от опитен водопроводчик за София.

Цена за ремонт на подов сифон за баня и смяна на подов сифон за баня се изготвя само след направен оглед на място. 

Откриване на теч от сифон в баня с камера ез къртене и разбиване.